Odborné konferencie odborne

Ochrana osobných údajov

Náš prístup k ochrane Vašich osobných údajov je mimoriadne zodpovedný a kladieme naň veľký dôraz.

Opierame sa o zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).

Pri spracovávaní Vašich osobných údajov dbáme na zásady zákonnosti, obmedzenia účelu osobných údajov, minimalizovanie rozsahu uloženia, správnosti, integrity, dôvernosti a zodpovednosti.

1. Prevádzkovateľom spracovania vašich osobných údajov sme my:

Názov spoločnosti: In Form Slovakia, s.r.o.

Adresa sídla: Račianska 69/B, Bratislava, 831 02

IČO: 36 695 793

Štatutárny orgán: Mgr. Erika Jankajová

Zapísaná v obchodnom registri: Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka číslo: 43006/B

2. Dôvod spracovania osobných údajov

Spoločnosť In Form Slovakia, s.r.o.spracúva poskytnuté osobné údaje za viacerými účelmi:

Keď navštívite naše webové stránky, naše webové servery z bezpečnostných dôvodov vždy uchovajú spojovacie údaje počítača spájajúceho sa s našou stránkou, zoznam webových strán, ktoré navštívite v rámci našej stránky, dátum a trvanie Vašej návštevy, identifikačné údaje používaného typu prehliadača a operačného systému ako aj webovej stránky, cez ktorú sa spájate s našou stránkou. Doplnkové osobné informácie ako meno, adresa, telefónne miesto alebo e-mailová adresa sa nezbierajú, pokiaľ tieto údaje neposkytnete dobrovoľne, napr. keď priamo vypĺňate kontaktný formulár ako súčasť registrácie, prehľadu, súťaže, plnenia zmluvy alebo informačnej požiadavky.

Nákup služieb

Pri nákupe od vás požadujeme len nevyhnutné údaje potrebné na úspešné vybavenie objednávky. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno a priezvisko, e-mailová adresa, fakturačné údaje spoločnosti, telefónne číslo, pracovné zaradenie a samotný predmet objednávky.

Starostlivosť o zákazníkov

Ak sa na nás obrátite s nejakým dotazom / problémom, musíme k jeho zodpovedaniu / vyriešeniu spracovávať vaše údaje.

E-mail marketing

E-mailové marketingové oznámenia vám zasielame na základe vášho súhlasu. Z odberu oznámení sa môžete ľahko odhlásiť v pätičke e-mailu.

Zlepšovanie našich služieb

Pomocou histórie vašich objednávok a správaniu na webe dokážeme ponúknuť relevatnějšie ponuky ďalšieho tovaru. K optimalizácii prvkov na webe môžeme využívať aj nástroje pre testovanie rôznych variantov (tzv. A / B testovanie), Google Analytics, Facebook Analytics a pod.

3. Právny základ spracúvania osobných údajov zainteresovaných osôb:

Naša spoločnosť postupuje podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).

Právnym základom pre spracovanie osobných údajov je:

  • súhlas dotknutej osoby so spracúvaním osobných údajov

  • plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa

  • plnenie povinností vyplývajúcich zo zákona – pri uchovaní údajov o vás a vašej objednávke v našom účtovníctve alebo pri sprístupnení údajov štátnym a iným orgánom, ktoré vykonávajú dohľad nad našou činnosťou alebo ktoré riešia spory, či vykonávanie rozhodnutí.

4. Súhlas dotknutej osoby

Dotknutá osoba dáva súhlas na spracovanie osobných údajov slobodne, bez nátlaku a vynucovania, ako aj bez podmieňovania hrozbou odmietnutia zmluvného vzťahu, poskytovaných služieb alebo povinností vyplývajúcich pre prevádzkovateľa.

Dotknutá osoba dáva súhlas samostatne pre každý účel spracovania osobného údaju.

Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek zrušiť.

Spoločnosť považuje poskytnuté osobné údaje za dôverné a kladie dôraz na rešpektovanie súkromia.

5. Používanie sledovania webu a používanie cookies

Bližšie informácie o zbere súborov cookies nájdete na stránke Cookies.

6. Príjemcovia

Na poskytovanie niektorých služieb potrebuje spoločnosť poznať niektoré osobné údaje dotknutých osôb a potrebuje ich poskytovať ďalším príjemcom za účelom plnenia si zákonných povinností a poskytovania služieb v najvyššej kvalite.

Popri svojich podnikateľských aktivitách spoločnosť spolupracuje s viacerými sprostredkovateľmi / partnermi konferencií, ktorí dbajú na poskytovanie služieb v čo najvyššej kvalite.

Pri výkone svojej zmluvnej činnosti pre spoločnosť spracúvajú tieto subjekty osobné údaje dotknutých osôb.:

Space Systems, s.r.o. Račianska 69/B, 831 02 Bratislava, IČO: 35 907 657, IČ DPH: SK2021901739 (technické zabezpečenie informačného systému).

Spoločnosť čestne prehlasuje, že pri výbere jednotlivých sprostredkovateľov dbala na ich odbornú, technickú, organizačnú a personálnu spôsobilosť a ich schopnosť zaručiť bezpečnosť spracúvaných osobných údajov prijatými bezpečnostnými opatreniami v zmysle zákona o ochrane osobných údajov.

Pri výbere vhodného sprostredkovateľa postupovala spoločnosť tak, aby nedošlo k ohrozeniu práv a právom chránených záujmov dotknutých osôb.

Spoločnosť uzatvorila so sprostredkovateľmi v zmysle čl. 28 ods. 3 Nariadenia písomné zmluvy o zabezpečení ochrany osobných údajov spracúvaných sprostredkovateľmi, ktorých poverila spracúvaním osobných údajov dotknutých osôb v rozsahu, za podmienok a na účel dojednaný v zmluve a spôsobom podľa zákona o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť môže poskytovať informácie aj tretím stranám - Zdravotné poisťovne, Sociálna poisťovňa, Daňový úrad, Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, Doplnkové dôchodkové spoločnosti, Doplnkové správcovské spoločnosti, banky, komerčné poisťovne, exekútor, ...)

7. Podmienky a spôsob spracúvania osobných údajov dotknutých osôb

Spoločnosť spracúvané osobné údaje nezverejňuje. Výnimkou môže byť iba vyžiadanie osobitného právneho predpisu alebo rozhodnutia súdu alebo iného štátneho orgánu.

Spoločnosť nebude spracúvať Vaše osobné údaje bez Vášho súhlasu alebo iného zákonného právneho základu za iným účelom ako je uvedené.

8. Doba uchovávania osobných údajov dotknutých osôb

Je stanovená podľa konkrétneho účelu spracovania osobných údajov a podľa požiadaviek osobitých predpisov.

Konkrétne doby uchovania predpisuje interný predpis spoločnosti vypracovaný v zmysle zákona o archívoch a registratúrach.

Spoločnosť bezpečne likviduje všetky osobné údaje, ktorých účel spracúvania a doba uchovania sa skončila. Po skončení vymedzeného účelu je spoločnosť oprávnená spracúvať osobné údaje v nevyhnutnom rozsahu a to na výskum alebo na účely štatistiky v ich anonymizovanej podobe.

Spoločnosť zabezpečuje, spracovávanie osobných údajov dotknutých osôb vo forme umožňujúcej identifikáciu jednotlivých dotknutých osôb počas doby nie dlhšej, ako je nevyhnutné na dosiahnutie účelu spracúvania.

9. Prenos osobných údajov do tretích krajín

Prenos osobných údajov v do tretích krajín a medzinárodných inštitúcií spoločnosť nevykonáva.

Niektorí partneri, s ktorými pri spracúvaní osobných údajov spolupracujeme, však takéto prenosy realizujú, a to konkrétne do USA. Osoby, ktorým v USA tieto údaje sprístupňujú, dodržiavajú podmienky US-EU Privacy Shield a tým poskytujú primeranú úroveň ochrany pre vaše osobné údaje. Bližšie informácie nájdete najmä v našej Cookie politike.

10. Práva dotknutej osoby spojené so spracúvaním jej osobných údajov

Na základe písomnej žiadosti má dotknutá osoba právo vyžadovať:

  • požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

  • na opravu, vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,

  • namietať proti spracúvaniu osobných údajov

  • na prenosnosť osobných údajov,

  • podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu

  • kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov

  • prístup k vlastným osobným údajom

  • na zoznam vlastných osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania

  • likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona

  • obmedzenie spracúvania jej osobných údajov

  • zabrániť spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely marketingu bez jej súhlasu

  • právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 v prípade ak dotknutá osoba má podozrenie, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú

V prípade akýchkoľvek otázok alebo žiadostí, týkajúcich sa spracovania osobných údajov, nás môžete kontaktovať na: gdpr@informslovakia.sk

V prípade ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na výkon právnych úkonov, jej práva môže zastupovať zákonný zástupca. Po úmrtí dotknutej osoby môže jej práva uplatňovať blízka osoba.

Žiadosť dotknutej osoby podľa zákona o ochrane osobných údajov vybaví spoločnosť bezplatne, okrem úhrady vo výške, ktorá nemôže prekročiť výšku účelne vynaložených vecných nákladov spojených so zhotovením kópií, so zadovážením technických nosičov a s odoslaním informácie dotknutej osobe, ak osobitný zákon neustanovuje inak.

Spoločnosť je povinná vybaviť žiadosť dotknutej osoby najneskôr do 30 dní odo dňa doručenia žiadosti alebo oboznámiť o dôvodoch, prečo k prevereniu nedošlo, a možnosti uplatnenia práva dotknutej osoby na podanie návrhu na začatie konania podľa § 100 a na inú právnu ochranu podľa osobitého predpisu.

Spoločnosť je povinná bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

Spoločnosť Vás, ako dotknutú osobu informovala o ochrane Vašich osobných údajov. Boli ste poučení o Vašich právach vo vzťahu k ochrane osobných údajov.


V  Bratislave, dňa 25.5.2018